SUONENJOEN APTEEKKI

 

Reseptilääkkeet


Reseptilääkkeiden toimitus hoituu alusta loppuun suoratoimituspisteissä. Reseptien käsittelyn yhteydessä saat hinta- ja lääkeneuvonnan ja palvelun myös palveluvalinnan tuotteiden osalta. 

Sähköisten reseptien uusiminen on mahdollista apteekkimme kautta. Uusimispyynnön lähettäminen vaatii henkilökohtaisen käynnin apteekissa tai reseptin haltijan kirjallisen suostumuksen. Palvelu on maksullinen. Uusimispyynnön vastaanottajalla on 8 vuorokautta aikaa käsitellä sähköinen uusimispyyntö. 

Avainasiakkuus


Kuulumme Avainapteekki-ketjuun 18.4.2023 alkaen. Kanta-asiakkuus kannattaa!

Kanta-asiakkaana saat etuja:

- Avainbonusta itsehoitotuotteista ostokertymän mukaisesti (ei koske lääkkeitä)

- Mahdollisuus itsehoitotuotteiden ja reseptilääkkeiden yhteisvaikutusten tarkastamiseen reseptiostojen yhteydessä

- Kuukausittain vaihtuvat Avaintarjoukset

Tuotteiden ennakkotilaus


Voit varmistaa tuotteen saatavuuden erityisesti harvinaisempien lääkkeiden osalta soittamalla etukäteen tilauksen apteekkiin tai tilaamalla apteekkikäynnin yhteydessä. Lääkkeen varastotilanteen voi tarkistaa myös lääkehaku.fi palvelusta. Autamme mielellämme tuotteita koskevissa kyselyissä ja säädämme varastoa asiakaskuntamme tarpeiden mukaisesti.

Puolesta asiointi


Jos et pääse hakemaan tuotteita apteekista, voit pyytää läheistäsi hakemaan lääkkeen sinun Kela-kortillasi. Asiamiehen täytyy lisäksi tietää noudettavan lääkkeen nimi.

 

Kela-korvaus


Asiakas saa Kela-korvauksen ostamistaan Kela-korvattavista lääkkeistä, perusvoiteista ja kliinisistä ravintovalmisteista suoraan apteekista esittämällä Kela-kortin. Samalla kertaa ostetuista lääkkeistä korvataan enintään kolmen kuukauden hoitoaikaa vastaava valmistemäärä.

Vuosiomavastuun (vuonna 2023 592,16 euroa/vuosi) täyttymisen jälkeen asiakas maksaa jokaisesta Kela-korvattavasta valmisteesta vain 2,50 euron omavastuun. Apteekki saa tiedon vuosittaisen lääkekaton ylittymisestä reaaliaikaisesti lääkeoston yhteydessä. Saat lisäkorvauksen heti apteekissa.

Lääkekorvausta maksetaan vasta 50 euron alkuomavastuun täyttymisen jälkeen. Myös 50 euron alkuomavastuu kerryttää lääkekattoa. Alkuomavastuu ei koske lapsia eikä nuoria.

Kysy lisää henkilökunnaltamme!

Annosjakelu


Lääkkeiden annosjakelupalvelussa asiakkaalle tilataan kahden viikon lääkkeet jaettuna omiin pusseihinsa, ottoajankohdan mukaisesti pussitettuina. 

Pussien päällä on painettuna päivä ja ottoajankohta, josta on helppo tarkistaa onko lääkkeet otettu. 

Apteekki huolehtii lääkkeiden yhteensopivuuden tarkastamisesta, reseptien uusinnasta ja lääkitysmuutosten toteutumisesta. 

Säästöä syntyy, kun lääkkeet jaetaan pakkauksista, joissa yksikköhinta on edullisin. 

Annosjakelussa asiakas maksaa vain jaelluista lääkkeistä – ei kokonaisista lääkepaketeista. Lääkityksen muuttuessa ei jää käyttämättömiä maksettuja lääkkeitä eikä kotiin ei kerry käyttämättömiä lääkkeitä. Erityisen hyödyllinen  palvelu on henkilöille, joilla on useita lääkkeitä tai haasteita lääkehoidon kanssa.

 

Osoite

Keskuskatu 3

77600 Suonenjoki

 

Ota yhteyttä

puh. 017 511 666 (pvm/mpm)

palaute (at) suonenjoenapteekki.fi

 

Aukioloajat

ma-pe  9 - 18

la         9 - 15

su       11 - 15

Verkkopalvelun alusta onstage © 2023 online.fi