Palvelumme

Reseptien uusiminen

Reseptistä voi laittaa uusimispyynnön sähköisesti apteekissa henkilökohtaisesti pyytäen tai toisen puolesta, kun puolesta asioivalle on tehty eReseptisuostumus tai valtuutus Suomi.fi palvelussa. Resepteistä on mahdollista laittaa uusimispyyntö 28 kuukautta kirjoituspäivästä, osasta resepteistä kuitenkin vain 16 kk kirjoituspäivästä.

Uusimispyynnöstä perimme 2€ reseptiltä, kuitenkin enintään 8€ samalla kerralla.

Lääkejätteiden vastaanottaminen

Vanhat ja käyttämättä jääneet lääkkeet voi toimittaa meille hävitettäväksi. Lääkejätteiden hävittämisestä voit lukea lisää tästä.

Lääkkeiden annosjakelu

Koneellinen annosjakelu 9€ / viikko

Muutokset tilattuihin annosjakelujaksoihin 5€/ 2vk:n jakso

Dosettijakelu 10€ / viikko

Lisätietoja täältä

Apteekin kotiinkuljetus

Meiltä on mahdollista saada kotiinkuljetus arkipäivisin. Kuljetukset tehdään iltapäivisin klo 13-16 välisenä aikana. Lue lisää täältä.

Laskutus

Apteekissamme on mahdollista tiliasiakkuus. Tiliasiakkuus sopii erityisesti kotihoidon ja palveluasumisen asiakkaille, kun puolesta asioi joku muu sekä annosjakelun asiakkaille. Tiliasiakkuus avataan tapauskohtaisesti apteekissa. Tilisopimuksen saa meiltä apteekista tai yhteistyökumppaneiltamme.  

Tiliasiakkaiden laskutuksesta perimme laskutuslisää:

Paperilasku 5€

Suoramaksu 3,50€

E-laskuista ei peritä laskutuslisää.

Ensimmäinen lasku on aina paperilasku, jonka tietojen avulla laskut voi asiakas itse muuttaa jatkossa suoramaksuiksi tai e-laskuiksi.

Yritysten sähköiseen laskutukseen tarvitsemme yrityksen y-tunnuksen, verkkolaskuosoitteen ja operaattorin tunnuksen.

Tulosteet

Reseptintoimituksen yhteydessä laskelmasta, eReseptien yhteenvedosta tai ulkomaan matkaa varten tulostettavasta jäljennöksestä ei peritä maksua. Muulloin näistä peritään maksu 3€.

Ylimääräinen laskukopio 3€

Tuloste omavastuukertymästä 3€

Schengen-todistus 10€

Schengen-alueella matkustettaessa huumaavista- ja psykotrooppisista lääkkeistä on hyvä olla mukana Schengen-todistus osoittamaan lääkkeen tarpeellisuus matkustaessa. Schengen-todistusta varten tarvitset apteekkiin mukaan matkustusasiakirjan (passi tai henkilökortti matkan kohteesta riippuen).

Lisää tietoa Schengen-todistuksesta

Erityisluvat

Fimealta haettava erityislupa lääkkeeseen, jolla ei ole voimassa olevaa myyntilupaa Suomessa. Erityisluvasta perittävä maksu on Fimean perimä maksu.

Kiireellinen erityislupa 40€

Erityislupa 20€

Lääkityksen tarkistus

Maksullinen erityispalvelu ajanvarauksella, jossa tarkistetaan lääkkeiden päällekkäisyydet ja yhteensopimattomuudet 50€. Lisätietoa täältä

Astmapalvelu

Ajanvarauksella maksullinen erityispalvelu astman hoidon tukemiseen. 40€/tunti

Meiltä voi kysyä...

Verenpainemittausta

Luentoa lääkkeisiin ja terveyteen liittyvistä aiheista erilaisiin tilaisuuksiin

Mieltä askarruttavia lääkkeisiin ja terveyteen liittyviä kysymyksiä.