Apteekki auttaa lähelläsi - myös verkossa

Tätä sivupohjaa voi käyttää apuna, mikäli haluaa nostaa apteekin henkilökuntaa, historiaa tai muita tietoja paremmin asiakkaalle esiin.

Tämän sivun voi myöhemmin halutessaan linkata myös headeriin Tuotteet, Reseptilääkkeet ja Palvelut -otsikoiden viereen esimerkiksi otsikolla Apteekki. Katso tästä erillinen ohje.

Tähän tulee otsikko

Tähän voi kirjoittaa otsikon ja tekstiä. Tässä voidaan esitellä tarkemmin apteekin henkilökuntaa, apteekin historiaa tai muuta apteekkiin liittyvää tietoa.

Apteekissamme apunasi olemme me

Suonenjoen apteekissa työskentelee apteekkarin lisäksi proviisori, kuusi farmaseuttia, estenomi ja kaksi lääketeknikkoa. Henkilökuntamme on mainio sekoitus nuoruutta ja kokemusta, ja meiltä löydät tutun lääkealan ammattilaisen aina tarvittaessa.

Toimimme myös opetusapteekkina, joten palvelemassa on myös opiskelijoita. Jatkuva kouluttautuminen alan uusiin tuuliin ja vaatimuksiin on yksi vahvuuksistamme.

Meiltä saat palvelua suomen kielen lisäksi englanniksi, italiaksi ja saksaksi.

Apteekkari ja proviisori

Apteekkari toimii apteekin johtajana ja proviisori apteekin henkilöstön esimiehenä. Heidät molemmat voit tavata myös asiakaspalvelussamme.

Farmaseutit

Farmaseuttimme neuvovat lääkkeiden turvallisesta käytöstä. Lääkkeiden asiantuntijuuden lisäksi farmaseuteiltamme löytyy erikoisosaamista sydän-, astma- ja diabetesyhdyshenkilöinä. Yhdellä farmaseuteistamme on myös ravitsemusterapeutin pätevyys.

Tekninen henkilöstö

Lääketeknikot huolehtivat monista apteekin arkikäytäntöjen ja tietoteknisistä toimista. Estenomimme auttaa mielellään kosmetiikkaan ja kauneudenhoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Käyntiosoite:
Keskuskatu 3
77600 Suonenjoki

Katso sijainti kartalta
Avoinna:
ma-pe: 09-18
la: 09-15
su: 11-15
Soita 017 511 666
Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi